Kábelezés

Gyerekbiztosítjuk a lakást, ami azt jelenti, hogy a mindenfelé lógó és tekeredő kábelek napjai meg vannak számlálva.

Első körben a régi tévéasztal került felszámolásra, a lábán álló lapostévé mögött “oda volt hányva” több kilométernyi spagetti, csábítva arra a leendő totyogót, hogy megkapaszkodjon bennük és szájukba vegye őket, ami egy dolog, a másik viszont az, hogy könnyen magára ránthatja a tévét.

Ráadásul a tévéasztal aljába volt bepakolva a régimódi hifi, rengeteg tekerenytűvel és gombocskával, amit nem csak nyomogatni meg tekergetni lehet, de ha elég erős az emberke, akkor le is lehet húzni, netán szájba venni és már megint ott vagyunk, ahol a part szakad.

” Gyorsan” szaladtunk a nagy kék-sárga áruházba, ahol hosszas keresgélés után ráakadtunk a színben és formában is hozzánk passzoló tévészekrényre. Alul fiókos, a tetején polcos, illetve extra polcokkal (kell) kiegészíthető. A tévé pedig a szekrény hátsó falára került rögzítésre, ami mögött rengeteg hely van a kesze-kusza kábelek elrejtésére.

A kábelek viszont ne legyenek kuszák, mert akkor sose találom meg, hogy melyik hdmi tartozik a wii-hez és melyik a ps3-hoz, úgyhogy kábelkötelegővel lazán összefogtam az egy eszközhöz tartozóakat, így valamivel rendesebbnek tűnik a hátlap.

Az elosztókat lyukas fémszalaggal akartuk rögzíteni, de elfelejtettünk venni, úgyhogy maradt a kétoldalú ragasztószalag.

Ilyen lett:

 
Ti hogyan kábeleztek?