Bővebben

Varsányi Krisztina Martina vagyok, informatikus, software architekt, internet és számítógép függő. Függésem 14-16 éves koromban kezdődött, amikor még a rendszerváltás hajnalán nem lehetett egyszerűen hozzájutni egy számítógéphez (a legtöbb, autóval rendelkező és így Bécsbe kijárni tudó szülők gyerekeinek Commodore-ja volt). Akkor láttam a Sneakers c. filmet, ami – most már mondhatjuk így – örökre rányomta bélyegét az életemre. Ott és akkor a moziban ülve, csillogó szemekkel nézve a filmvásznat, eldöntöttem, hogy belőlem hacker lesz.

Bár a tervem nem sikerült – nagyfokú beképzeltségre utalna, ha hackernek merném magam nevezni – de lelkesedésem a technikai kütyük és a programozás iránt nem csökkent. Ennek egy vetülete jelenik meg ezen a blogon is.

További blogjaimat, amiket írok (írtam) vagy társszerzőként közreműködök, az oldalsávban találjátok.

Ha úgy érzed, hogy egy bejegyzés nem teljes, ha hibát látsz benne vagy csak kiegészítenéd, vagy bármi mást szeretnél vele kapcsolatban elmondani, akkor minden bejegyzés alján lehetőséged van üzenetet hagyni, használd olyan gyakran, amilyen gyakran csak szeretnéd!

2 Comments

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .