Utolsó perces Angry birds kosztüm Halloweenre

A lányom ovijában megünneplik a Halloweent, végülis miért ne, egy okkal több, hogy beöltözhessenek (nálunk a karnevál amúgy is népünnepség). Jó geek anyukához méltóan nem kellett sokat agitálnom, hogy Angry Birds-nek öltözzön (nem játszik vele, egyszer látta, de a figurákat és minden azokkal kapcsolatos cuccot imád).

Hál istennek már nagyobb a gyerek, ezért bármennyire is cuki ez a kezeslábas, már nem rendelhetem meg neki (ráadásul nem is érne ide időben, főleg úgy, hogy nincs is raktáron).

Fura módon a Google nem volt jó barátom a keresésben, mert pl. ezt a felnőtt kezeslábast dobta ki “angry birds cosplay” kérdésre, ami szerintem egyrészt ronda, másrészt izé, ugye senki se akarja komolyan felvenni?

Végül találtam egy inspirálót, ami már akár jó is lehetne, pl. jól visszaadja a madarak kerekségét, de valamiért nem az ovis és játszós ruha jut róla eszembe.

Maradt tehát a saját kútfőből alkotás, ami érzésem szerint szintén nem lesz teljesen kerek, de legalább én csináltam (sok segítséggel :)). Képet annak függvényében fogok róla mutatni, hogy mennyire lett ronda 😉 [Updated: ááá, inkább nem rakok fel képet :D]

A te gyereked minek öltözik / öltözne Halloweenre?