Samsung NC10 javítás – utoljára?

Megvan még, hogy mennyit bosszankodtam a töltő csatlakozó kontakthibája miatt? És hogy milyen boldog voltam, amikor végre megint “normálisan” tölteni tudtam a Samsungot?

Na ennek az időszaknak hamarabb vége lett, mint a karácsonyi beiglinek. A gondok hamarosan újra kezdődtek, míg végül utálatos dologgá vált a gépet használni.

Tegnap aztán újra szétszedtem a gépet, hogy megint megvizsgáljam a csatlakozó állapotát. A forrasztások rendben voltak, de a használat során az egyik láb letört az aljzaton belül. Ez pedig – számomra – javíthatatlan állapot.

Szerencsére már korábban rendeltem az eBayen (az Egyesült Királyságból, mert onnan szállítással együtt is féláron van a német szállítás nélküli árhoz képest) egy aljzatot. Tegnap aztán felforgattam a lakást (nyilván elraktam tuti helyre, ahol kicsi kezecskék nem érhetik el, és amit 5 perc alatt sikerült elfelejtenem), ma pedig elővettem a forrasztót.

Az eredmény nem túl szép (ha teljesen el tudtam volna tüntetni az előző forrasztásból megmaradt ónt), ám a korábban megfogalmazott állapottal azonos élményben részesültem.

Remélem most már tényleg eljött a szép új világ…