Laptop tartó kerekeken

Az eredeti leírás szerint a Home Office része ez a laptop tartó, amivel akár ülve, akár állva remek mini munkaállomásunk lehet, a fenti kép azonban inkább az ágyban fekvők számára teszi csábítóvá az eszközt.

Komolyra fordítva a szót, néhány esetben valódi potenciált látok az eszközben, és csodálkozom, hogy nincs belőle jóval több verzió (nagyjából évente 1-2 új jön szembe). Először is számos olyan esetet el tudok képzelni, amikor irodán (műhelyen, gyáron satöbbi) belül mozgatni kell a notebookot és mindezt úgy, hogy bármikor dolgozni is tudjon rajta, mert nem tud leülni, vagy nincs felület, ahova lerakhatná az eszközt.

A 399$-os listaárat viszont magánemberként megfizethetetlennek tartom, hacsak nem hidraulikus karokkal rendelkezik. Utóbbi főleg abban az esetben lehet érdekes, ha valaki vagy hozzátartozója hosszabb ideig ágyhoz van kötve, de szeretné a notebookját használni. Erre az esetre van számos más megoldás is, ennél a kütyünél azonban a kinyújtható kar ergonomikus megoldás ígéretét kelti.

via 7 gadgets.