Tablet a böröndön

Most, hogy ismételten pár órát töltöttem a reptéren ücsörögve, eszembe jutott, hogy a napokban láttam ezt az izét a neten.

Azért írom izének, mert ebben a formában komplett pénzkidobásnak tartom – egyfelől semmi sem garantálja, hogy mindenkinek 10″-os iPad-ja van, másfelől annak az esélye, hogy emiatt új bőröndöt vegyen valaki, konvergál a nullához.

Viszont tényleg jó lenne valami, amivel a tabletet (notebookot…) kényelmesen tartani lehet. A bőrönd többnyire jó alap, bár a carry-on, azaz a fedélzeti bőröndöknek nem lehet túl nagy súlyuk, egy ultrabookra (netbookra) vagy egy tabletre bőven elég lesz. A 17″-os céges gépet azért nem erősíteném rá.

Az én olvasatomban ez egy olyan műanyag támasztékocska lenne, amit a kihúzható fogantyúra tépőzárral lehetne rögzíteni (méghozzá a két oldalt külön-külön), így kvázi mindenféle és formájú bőrönddel kompatibilis lehetne. Arról nem is szólva, hogy két mozdulattal el lehet tüntetni, amikor el kell tüntetni.

Mindenesetre a 150$-os ár messze felülmúlja azt, amit ezért a termékért adnék (akkor is, ha épp bőröndre van szükségem – ennyi pénzért már elég komoly márkás termék kapható, amiért sok-sok év garanciát vállal a gyártója, ez pedig nem annak tűnik).

Ha valakinek viszont van lehetősége és tudása 3D nyomtatóra tervrajzot készíteni, akkor jelentkezzen nálam, megcsinálhatnánk az ötletem prototípusát – ahogy elnéztem a reptér közönségét, mást is érdekelne egy ilyen termék (és akkor a vonattal közlekedőkről még nem is beszéltünk) 🙂

via 7 gadgets.