Példamutató support a FeedDemonnál

Pár hónapja megvettem a FeedDemon Pro verzióját, amiről azóta a legteljesebb megelégedéssel nyilatkozom. Stabilan fut, gyönyörűen szinkronizál a Google Readerrel, nem is volt vele baj egészen vasárnapig.

Történt ugyanis, hogy valamiért fagyogatni kezdett az Internet Explorerem, amit ugyan utálok, de legalább nem töltött be egy tab-ot se. A Firefox persze Session-t tölt be, ezért szeretem, viszont most nem akartam azzal időt tölteni, csak gyorsan megnézni valamit …

Az IE tehát fagyott és magával rántotta a FeedDemont is, ami beágyazott IE-t  használ, én pedig újraindítottam a gépet, habár ilyenkor egyértelmű, hogy adatot fogok veszteni.

Ahogy az a nagy könyvben meg van írva, a FeedDemon hibával indult, de sebaj, újrahúzta a feedeket a Google Reader szinkronizációból és fél óra múlva rendben is volt. Majdnem. A csillagozott bejegyzések száma ugyanis cirka a negyedére csökkent. Nosza írtam is gyorsan az ügyfélszolgálatnak, ahol röpke egy óra elteltével hasznos tanácsokat kaptam – helyreállt a rend a csillagozott olvasmányaim körében is.

Tanulság: sose tudhatod, hogy a programozó melyik időzónában dolgozik éjszakai műszakban.

2 Comments

  1. Nekem nincsenek ilyen gondjaim, még amikor akartam volna IE-t telepteni (hogy a készülő honlapom ellenőrizzem alatta), akkor se sikerült. Macre egyszerűen nincs IE. Na nem mintha ez valami drámai hiányérzetet keltene bennem…
    ,-DDD

Comments are closed.