WordPress dizájnt freeblogra

Ma cirka nyolc órán át – munka mellett – egy wordpress dizájnt alakítottam át freeblogosra. Régebben sokat csináltam ilyesmit, mostanában inkább RSS-eket olvasok, pedig van a gépemen vagy 200 dizájn – talán nem mindegyik blogra érdemes, de mindenképp jó lenne velük foglalkozni.

Közben persze harcolok magammal, mert blogot kellene írni is, olvasni is, GTD-vel is foglalkozni, ráadásul a hétvégén indulok egy hetes nyaralásra.

4 Comments

  1. a harc nagyon ismerős 🙂

    (közben meg folyton az jár a fejemben, hogy információ-függő vagyok és diétára kéne fognom magam a hatékonyság nevében, ahogy tim ferriss is mondja..)

  2. kikapcsoláson mit értesz? mert ha nem nézek rá, az csak struccpolitika, hiszen 1-2 nap alatt többórás átnézendő gyűlik össze, amivel szintén magamat szivatom meg 🙂

    pedig már annyiszor gyomláltam ki a feedeket, most 450 körül van, ez már haladás.. de hamarosan drasztika leszek, mert ez nem mehet így tovább.

  3. A kikapcsoláson azt, hogy nem nézem állandóan, hogy mi jött, és nem görcsölök, hogy április óta 1000 körül van – folyamatosan.
    És már volt példa, hogy egy feedet töröltem. De ez még nehéz feladat.

Comments are closed.