Amazon napi ajánlatai – háttértárak

Az Amazon-nál még gyorsan bevásárolhatsz karácsony előtt az akciós PC kiegészítőkből, routerekből és háttértárakból!

Ne feledd, ezek az akciók csak ma érvényesek és a készlet erejéig. A legjobb cuccokat pillanatok alatt elkapkodják, ezért érdemes az ajánlatokon tartani a szemeteket!
81iysu4fvhl-_sl1500_
Bár mostanában nem vagyok annyit úton, mint régebben, de mindig nálam van a kis fekete jegyzettömb helyett egy 2,5″-os külső vinyó.

918ucqmdjxl-_sl1500_1
Ha viszont a nagyobb tárhelyet szereted, és nem zavar, ha helyhez kötött, akkor vess egy pillantást a Seagate Expansion 4T-s vinyójára.

71k15cyf8ul-_sl1500_1
Persze lehet, hogy Te inkább a notebook/PC háttértárát tuningolod, ma a Samsung 1T-s SSD diszkje lesz a készlet erejéig akcióban. Figyelem, gyorsan elkapkodják, ha érdekel, tartsd rajta a szemed!

81z90xgdoel-_sl1500_1
Ma úgy néz ki, több háttértáras rendszerben is lehet válogatni, mert egy QNAP két tárhelyes NAS is versenyben van. És ugye lehet rengeteg külső vinyónk, ha több eszközről, vagy mobil eszközökről, média szerverről akarjuk elérni.

51eipzrojll1
Ne feledkezzünk meg a minőségi billentyűzetről sem – nem csak az eSportok kedvelői élvezik a Corsair mechanikus billentyűzet előnyeit.

61plgzkwhtl-_sl1200_1
A sok külső vinyót, USB Sticket, nyomtatót, ezt-meg-azt egyre nehezebb bedugni a PC-kbe is, a notebookokról ne is beszéljünk. Sokat dob a komfortérzeten egy kis USB 3.0-s HUB. A 3A-s külső tápjával pedig a rá kötött kütyük nem a gép USB csatlakozóját terheli. (Töltésre nem optimális.)