DOSBox portolás BlackBerry PlayBookra

Win 3.1 BackBerry Playbookon

Jelen pillanatban kevés perverzebb dolgot tudok elképzelni, mint ami a fenti képen látható: BlackBerry PlayBookra portolt DOSBox-ban futtatott Win 3.1. Ha nálunk is 200$-ba kerülne, akkor biztos szerepelne a karácsonyi kívánság listámon, na nem azért, hogy 20 év után újra 3.1-es Windowst futtathassak.

Én inkább kedvenc régi játékaimat szeretném újrajátszani, a Tycoon sorozat kezdő darabjait, a legelső Civilisationt, Colonisation, Settlerst, Doom-ot, Descent-et, DOTT-ot és sorolhatnál a végtelenségig a 90-es évek játéksikereit.

Ráaásul a PlayBook OS 2 betával számos Android app is használható. Ez lenne a tökéletes kocka tablet?

via Geek.com.

1 Comment

  1. Hi

    Ha tetszik a playbook, tudok egész jó áron szerezni 🙂 (230-300 euro között a mérettől függően) Bár nem egy legény/leány állom a kicsike. Most ezt nyúzom közel két hete és a RIM nagyon betesz a hackelni vágyásnak. Nemrégen jött a hír, hogy a dingleberrys srácok visszavonulót fújtak és kiadták a kódjukat :D. Nem csoda, elég keményen foltoznak minden exploitot amit találna az ember. Pedig amíg törhető volt addig nagyon szuperül lehetett rá aggatni akár az android marketről is közvetlenül (igaz nem minden futott)

    Elvégre ez az üzleti szféra tabletje… ezt inkább nem kommentelem. Szerintem a RIM se nagyon tudja mit is akarjon vele. Nagyon sokat lehet vele szívni a béna rendszer miatt a bootloadere pedig pedig szikla így nem lehet rá másik rendszert rakni.

    A dosboxnál… hát egyet panzel generáloztam rajta 🙂 de ennél nem is nagyon akarok többet. Egyébként pont így találtam a blogodra is 😉 Ehhez kerestem felhasználási tippeket. Na de a 3.1 meg a 95 nekem valahogy nem hiányzik 😛 Ezt a két rendszert már akkor kerültem amikor új volt (maradjunk annyiban, hogy szerintem egyik sem igazi rendszer. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy simán elvoltam nélkülük a 98ig 😛 ami viszont egy nagyon jól eltalált oprendszer lett a dos után).

Comments are closed.