Séta az atomreaktorban [Ajánló]

Még 93-94 körül szervezte meg a gimis fizika tanárnőm, hogy “tanulmányi kirándulás” keretében eljussunk a BME-ben lévő atomreaktorba. Nem volt meghatározó élménye életemnek, nem lettem atomfizikus, de még fizikus se, viszont sokkal jobb viszonyba kerültem az atomenergiával, mint ha nem mentem volna el.

Kelt mostanában járt a reaktorban, élményeit a Techbázis micro-ban osztja meg velünk. Ha pedig végigolvasod a bejegyzést, Te is megtudod, hogyan juthatsz el oda!

Séta a reaktor körül [Techbázis micro]

6 Comments

  1. Ja, nekem is rá kéne szoknom, hogy növelje a látogatottságot…

    Egy barátom épp most panaszkodott, hogy “katasztrófa riadó próbát tartani Pakson aznap, mikor a világ Oszama halálát ünnepli nem menő”…

  2. Az ünneplés egy másik sztori, amúgy igazad van – bár USA máshogy éli meg azért.

    Viszont ugye WikiLeaks szerint Európában valahol atombombát akarnak robbantani ha Oszama meghal….így már azért érdekesebb a sugár riadó pont most Pakson…

  3. Németo-ban épp tegnap fogtak el három terroristát, akik tesztrobbantást akartak csinálni. Kevesebb, mint 24 órával Oszama halála előtt.

    Egyébként pont azért nem kellett volna (kellene) a szélsőségeseket hergelni, hogy ne adjunk számukra jogos okot további robbantásokra.

Comments are closed.