Emlékezni fog a Google, hogy hol hagytad az autódat

Számos hasznos (és haszontalan?) fejlesztés mellett a Google Search új verziója arra is emlékeztetni fog, hogy hol hagytad az autód. Azt nem tudom, hogy bevásárló áruházak földalatti parkolóiban mennyire fog működni (gondolom semennyire), de számos olyan helyszínt el tudok képzelni, ahol örömmel használnám ezt a funkciót (és nem csak azért, mert nő vagyok).

Múltkor egy szabadtéri bulira mentünk egy közeli városban, és valahol a házak alatt, a bulitól nem messze hagytuk a járgányt. Már akkor se találtunk volna vissza GPS nélkül, ráadásul közben ránk is esteledett.

Akkor is hasznos feature ez, amikor nap mint nap “ugyanott” parkolsz, csak mindig egy kicsit máshol. Hol ezen a sarkon, hol azon, hogy a szomszédos kis utcában, hol a másikban… végül az egész összefolyik egy maszlaggá, és amikor agyhalottként kisétál az ember az iroda ajtaján, akkor már úgy se látná meg az autóját, ha ott állna az orra előtt…

Én már nagyon várom az update-et, hivatalosan ugye tegnap már kijött, de a lépcsőzetes update miatt az én mobilomon még nem fut.

via.