Kulcsméretű USB kábelek kellenének. Majdnem.

A bankkártya méretű ChargeCard után tavalz megjelnet tavaly megjelent a piacon a ChargeKey is. “Csak” 29$-ért akár lightning, akár mikro USB kivitelben a miénk lehet (bár nem csekkoltam, hogy Európába szállítanak-e – igen, minimum 2 termék rendelése esetén, ingyenesen) ez a kulcscsomóra rakható gyönyörűség.

Igazi “akarom” kütyü, ami ráadásul az esetek nagy részében hasznos is, már ha azonnal bevethető lenne.

Mert hogy rárakod a kulcscsomóra, aztán próbáld meg az egész csomagot a notebook/töltő és a mobil kütyüd közé helyezni. Kellene hozzá valami gyorsan oldható zár, és máris tökéletes lenne, máris adnék érte 30$-t, vennék kettőt, egyet az okostelónak, egyet meg az ipodnak. De így csak szomorkás vagyok, hogy egy szuper ötletből egy rettentő drága használhatatlan vackot generáltak.

Mert lássuk be, az esetek 90%-ban tényleg nem kell másfél méteres kábel. Kell cirka 15 centi, hogy a töltő mellé tehessük a telefont, vagy a géptől olyan távolságba, hogy ne zavarjon gépelés és egerészés közben. Egy 15 centis kábel ráadásul nem fog összegabalyodni semmi mással, nem foglal sok helyet és sokkal könnyebb tárolni is, ha nem kell mindig felspulnizni.

via.