Geekshop

geekshop

Köszönettel fogadva az eddigi hozzájárulásotokat ahhoz az irgalmatlan kávémennyiséghez, amivel a blog készítése jár (amit továbbra is sok szeretettel fogadok hű olvasóimtól :)) egy kis innovációt vittem a Geeklány felületébe.

Ez pedig a Geekshop létrehozása volt, ahol partnerprogramokon (affiliate link) keresztül vásárolhatod meg azokat a kütyüket, pólókat, táskákat, amikkel vagy jómagam is rendelkezem, vagy amiket magamnak is megvásárolnék. Ez neked nem kerül több pénzbe, én viszont az így befolyt összeget a blogolásra tudom fordítani (legyen szó kávéról 🙂 vagy valamilyen kütyüről, amire feltétlenül szükségem van 🙂 vagy olyan banális dolgokról, mint a tárhely vagy egy új design…)

A Geekshop folyamatosan bővülő kínálattal fog jelentkezni, de mert magát a boltot nem én, hanem pl. az Amazon, valamint más cégek üzemeltetik, ezért azt nem tudom garantálni, hogy a termék továbbra is a készleten van, vagy hogy azon az áron tudjátok megvenni a terméket, ami az adott cikk írásakor érvényben volt.

Mindezeket figyelembe véve jó bogarászást és jó vásárlást kívánok!

A Geeklány