Presszó a kocsiban

Kávé. Reggel az első, munkában az első, különben nem bootolok be. Hiába van mindenféle kávégépünk, néha van, amikor nincs rá idő (mint ma reggel), amikor jó lenne, ha a tökéletes presszót elkészíthetnénk az autóban. Főleg ha gyakran állunk dugóban…

Az alábbi készülék akár egy scifiből is származhatna, de bárki számára elérhető, akinek van 159€-ja a tökéletes reggeli kávéra. Nem csak hogy 12V-ról működik, de ennél fontosabb, hogy 16 bar nyomással tolja át a gőzt a kávén, tehát igazi espresso érzést kapunk.

A kávénk 2 perc alatt készen van, és aki bírja forrón inni, az akár azonnal fogyaszthatja is. Mivel én kizárólag kávéval és cukorral vagyok képes meginni, ezért ezt a kütyüt nem nekem találták ki – ha telefonálni tilos, akkor sofőrként kávét főzni menet közben minden bizonnyal az első sorban van a tiltott tevékenységek listáján! (És ha nem, akkor a józan paraszti eszünknek kell első helyre tennie :))

via Wired.com.

2 Comments

  1. Ha azonnal fogyasztani nem is lehet a kávét, de ideális autóillatosító! Milyen csodás lehet egy jó pörkölésű kávéval!

    Talán csak a frissen sült kenyér illat lehetne jobb, de gondolom 12V-os kemencét még nem gyártanak…

Comments are closed.