USB Post-it

USB Post-it

Cuki darab, nem? Bedugod, USB Stick is, meg Post-it is, meg jegyzetfüzet is. Mondjuk majdnem akkora mint egy 1,8″ külső vinyó, talán az is van benne, nem tudom.

Érdemes elolvasni a reklámszöveget is, ennek fordítását inkább kihagynám. Mert ugyan mennyire AWSOME ez a cuccos, ami nagy, mint egy pda, papír alapú, mint egy Moleskine, és akkor is írsz rá, amikor be van dugva az USB portba?

A designert biztos a jó szándék vezérelte (amivel a pokolba vezető út is ki van kövezve), de ezt a darabot ki akarná megvenni?

Mert az USB port minden gépen máshol van, nem ott és úgy, mint az Eee PC-n (még ha a Samsung NC10 hasonlít is rá). Aztán az USB port asztaltól mért magassága se mindenütt egyforma, ami azt a kellemetlen szitut eredményezheti, hogy bedugod a sticket, az lóg a levegőben, te meg írni akarsz rá, és jól elgörbíted a csatlakozót. Vagy rossz esetben eltöröd.

Bár az is lehet, hogy a port a notebook hátoldalán van, ott meg úgyse tudsz rá írni. Viszont oda bedugott USB-Stickek csatlakozóját már törtem el, mert ölbe vettem a gépet…

Bárhogy is nézem, forgatom, gondolkozok róla, amilyen látványosnak tűnő gadget, annyira nem kell. És neked?

via Yanko Design