Baleset rajzoló

AccidentSketch

Baleset még a legóvatosabb vezetővel is előfordulhat. Akkor aztán szedhetjük elő a biztosító nyomtatványát, ahol kis helyre hatalmas művészi érzékkel megáldva alkothatjuk meg  a baleset körülményeit ábrázoló műalkotást.

Az AccidentSketch-csel webes felületen keresztül készíthetjük el a balesetről szóló rajzot (feltéve, ha van mobilinternetünk). Szöveges leírást is illeszthetünk mellé. A kész rajz nyomtatható vagy pdf-be menthető.

Mindezt ingyen, regisztrálás nélkül.

Bár a hivatalos nyomtatványon továbbra is fel kell tüntetni azt, ahogy a baleset létrejött, senki sem akadályozhat meg bennünket egy ilyen részletes rajz utólagos beillesztésével.

A rajzra feltehetjük a közúti jelzőtáblákat, lámpákat, de akár a gyalogosokat is. Bárminek megváltoztathatjuk a színét, igény szerint zoomolhatunk, így akár a járművek rendszámtáblája is “láthatóvá” válik.

Amerikában balesetet elszenvedők számára a program legenerálja a bejelentő lapot is a kép alapján, egy magyar nyelvű mashup jó lenne, ha a biztosítók is elfogadnák az AccidentSketch használatát.

via Lifehacker

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. JogIQ - Baleset rajzoló
  2. Hogyan történt a baleset? Rajzolja le! | JogIQ

Comments are closed.